博士論文
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The studies of the effects of FeCL[2] and FeCl[3] on heat-induced gelation of actomyosin and rheological properties of sausages

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The studies of the effects of FeCL[2] and FeCl[3] on heat-induced gelation of actomyosin and rheological properties of sausages

国立国会図書館請求記号
UT51-96-H192
国立国会図書館書誌ID
000000296462
国立国会図書館永続的識別子
info:ndljp/pid/3084179
資料種別
博士論文
著者
劉煕 [著]
出版者
-
出版年
-
資料形態
紙・デジタル
ページ数・大きさ等
-
授与大学名・学位
酪農学園大学,博士 (農学)
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目次

  • Contents

  • Chapter1.General Introduction

    p1

  • Chapter2.Effect of FeCl₃ on Heat-Induced Gelation of Chicken Breast Actomyosin

    p6

  • Introduction

    p6

  • Materials and Methods

    p7

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書誌情報

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デジタル

資料種別
博士論文
著者・編者
劉煕 [著]
著者標目
劉, 煕 リュウ, シイ
並列タイトル等
アクトミオシンの加熱ゲル形成能とソーセージのレオロジー特性に及ぼすFeCl[2]とFeCl[3]の効果に関する研究 アクトミオシン ノ カネツ ゲル ケイセイノウ ト ソーセージ ノ レオロジー トクセイ ニ オヨボス FeCl2 ト FeCl3 ノ コウカ ニ カンスル ケンキュウ
授与機関名
酪農学園大学
授与年月日
平成8年3月25日
授与年月日(W3CDTF)
1996
報告番号
乙第32号
学位
博士 (農学)