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Composition of foods : pork products : raw, processed, prepared / by the Nutrition Monitoring Division ; principal investigator, Barbara A. Anderson ; assisted by Lynn E. Dickey, I. Margaret Hoke Rev. Dec. 1992 (Agriculture handbook ; no. 8-10)

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Composition of foods : pork products : raw, processed, prepared / by the Nutrition Monitoring Division ; principal investigator, Barbara A. Anderson ; assisted by Lynn E. Dickey, I. Margaret Hoke

Rev. Dec. 1992

(Agriculture handbook ; no. 8-10)

国立国会図書館請求記号
YCA-A 1.76:8-10/992
国立国会図書館書誌ID
000006580141
資料種別
図書
著者
Anderson, Barbara A. (Barbara Ann) , 1944-ほか
出版者
-
出版年
1992
資料形態
マイクロ
ページ数・大きさ等
microfiche ; 11 × 15 cm
NDC
-
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資料に関する注記

一般注記:

Chiefly tablesShipping list no.: 93-0223-PPhysical description for original version: iv, 223 p. ; 28 cm

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書誌情報

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マイクロ

資料種別
図書
Rev. Dec. 1992
シリーズタイトル
出版年(W3CDTF)
1992
数量
microfiche
大きさ
11 × 15 cm
並列タイトル等
Pork products