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Traditional and modern Japanese soy foods : manufacturing, nutrition and cuisine of a variety of soy foods for health and joy of taste (Food science and technology) (Nutrition and diet research progress)

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Traditional and modern Japanese soy foods : manufacturing, nutrition and cuisine of a variety of soy foods for health and joy of taste

(Food science and technology) (Nutrition and diet research progress)

国立国会図書館請求記号
PC61-B7
国立国会図書館書誌ID
025055772
資料種別
図書
著者
Takuji Ohyama [and seven others].
出版者
Novinka
出版年
[2013]
資料形態
ページ数・大きさ等
167 pages ; 23 cm.
NDC
-
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資料に関する注記

形態の詳細:

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資料詳細

内容細目:

Nutrition of soybean seedsNimame (boiled soybean) and irimame (baked soybean)Kinako (soybean flour)...

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書誌情報

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資料種別
図書
ISBN
9781626180017 (soft cover)
著者・編者
Takuji Ohyama [and seven others].
出版年月日等
[2013]
出版年(W3CDTF)
2013
数量
167 pages