図書

Food engineering handbook : Food process engineering (Contemporary food engineering)

図書を表すアイコン

Food engineering handbook : Food process engineering

(Contemporary food engineering)

国立国会図書館請求記号
PC21-B45
国立国会図書館書誌ID
027234528
資料種別
図書
著者
edited by Theodoros Varzakas, Constantina Tzia.
出版者
CRC Press, Taylor & Francis Group
出版年
[2015]
資料形態
ページ数・大きさ等
xxii, 650 pages ; 24 cm.
NDC
-
すべて見る

資料詳細

内容細目:

Chapter 1. Membrane separation / Alfredo Cassano, Rene Ruby Figueroa, and Enrico DrioliChapter 2. Size reduction / Constantina Tzia and Virginia Giann...

要約等:

"This book provides an up-to-date review of food processing and engineering phenomena. It addresses the basic principles of food engineering technolog...

書店で探す

書誌情報

この資料の詳細や典拠(同じ主題の資料を指すキーワード、著者名)等を確認できます。

資料種別
図書
ISBN
9781482261660 hardback
1482261669 hardback
著者・編者
edited by Theodoros Varzakas, Constantina Tzia.
シリーズタイトル
出版年月日等
[2015]
出版年(W3CDTF)
2015