@prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix owl: . @prefix skos: . @prefix xl: . @prefix rdag1: . @prefix rda: . @prefix rdaa: . @prefix frbrent: . @prefix foaf: . @prefix ndl: . @prefix dct: . foaf:primaryTopic ; rdf:type ; dct:modified "2020-03-03T16:11:50"; dct:created "1993-07-20"; xl:prefLabel [xl:literalForm "全国調理師養成施設協会";ndl:transcription "ゼンコク チョウリシ ヨウセイ シセツ キョウカイ"@ja-Kana,"Zenkoku Chorishi Yosei Shisetsu Kyokai"@ja-Latn]; rdfs:label "全国調理師養成施設協会"; xl:altLabel [xl:literalForm "調理技術教育学会"],[xl:literalForm "Japan Association of Training Colleges for Cooks";dct:description "英語名"],[xl:literalForm "Japan Society of Culinary Technology Education"],[xl:literalForm "CTE"]; dct:source "最新食品標準成分表 / 全国調理師養成施設協会 編"; skos:exactMatch ; skos:inScheme . rdf:type ; foaf:name "全国調理師養成施設協会"; rda:dateOfEstablishment "1960"; rda:corporateHistory "1973年7月社団法人化 ; 2013年4月公益社団法人化".