抗酸化能を高める洋食...

抗酸化能を高める洋食献立の食事設計法の提案

Icons representing 記事

抗酸化能を高める洋食献立の食事設計法の提案

Call No. (NDL)
Z6-1906
Bibliographic ID of National Diet Library
024153088
Material type
記事
Author
粟津原 理恵ほか
Publisher
東京 : 日本調理科学会
Publication date
2012-12
Material Format
Digital
Journal name
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 45(6):2012.12
Publication Page
p.393-402
View All

Detailed bibliographic record

Summary, etc.:

抗酸化能を高めた洋食献立を立案するために,具体的な加熱調理操作や食材の下処理,食品の組み合わせ方法を検討し,料理単品および献立単位での抗酸化能評価を行った。<br> 栄養面に配慮した基本献立を立案し,主食は米粉パンとして副材料を,汁物のコンソメスープではストックの調製方法を,主菜のアジのソテーではソ...

Holdings of Libraries in Japan

This page shows libraries in Japan other than the National Diet Library that hold the material.

Please contact your local library for information on how to use materials or whether it is possible to request materials from the holding libraries.

other

  • CiNii Research

    Search Service
    Digital
    You can check the holdings of institutions and databases with which CiNii Research is linked at the site of CiNii Research.

Bibliographic Record

You can check the details of this material, its authority (keywords that refer to materials on the same subject, author's name, etc.), etc.

Digital

Material Type
記事
Author/Editor
粟津原 理恵
石谷(佐藤) 久美
原田 和樹 他
Alternative Title
Western Cuisine Menu Design with Improved Antioxidative Activity
Periodical title
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
No. or year of volume/issue
45(6):2012.12
Volume
45
Issue
6
Pages
393-402