Volume number7号 2015年3月
自然界からの新たな香...

自然界からの新たな香味を有する清酒醸造用酵母の開発(第2報)分離株による清酒小仕込試験

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自然界からの新たな香味を有する清酒醸造用酵母の開発(第2報)分離株による清酒小仕込試験

Call No. (NDL)
Z74-G181
Bibliographic ID of National Diet Library
026256156
Material type
記事
Author
勝山 聡ほか
Publisher
静岡 : 静岡県工業技術研究所企画調整部
Publication date
2015-03
Material Format
Paper
Journal name
静岡県工業技術研究所研究報告 = Reports of the Industrial Research Institute of Shizuoka Prefecture / 静岡県工業技術研究所企画調整部 編 (7):2015.3
Publication Page
p.49-53
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Paper

Material Type
記事
Author/Editor
勝山 聡
天野 祥吾
岩原 健二
Alternative Title
Development of the sake yeast which produces new flavors from natural environment(2nd Report)
Periodical title
静岡県工業技術研究所研究報告 = Reports of the Industrial Research Institute of Shizuoka Prefecture / 静岡県工業技術研究所企画調整部 編
No. or year of volume/issue
(7):2015.3
Issue
7
Pages
49-53
Publication date of volume/issue (W3CDTF)
2015-03