Volume number(33)-(35):2013-2015
小学生を対象とした調...

小学生を対象とした調理技術の向上に着目した食教育の実践

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小学生を対象とした調理技術の向上に着目した食教育の実践

Call No. (NDL)
Z7-1519
Bibliographic ID of National Diet Library
026308988
Material type
記事
Author
磯部 由香ほか
Publisher
津 : 三重大学教育学部附属教育実践総合センター
Publication date
2013
Material Format
Paper
Journal name
三重大学教育学部附属教育実践総合センター紀要 = Bulletin of the Integrated Center for Educational Research and Practice, Mie University / 三重大学教育学部附属教育実践総合センター 編 (33):2013
Publication Page
p.39-44
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Paper Digital

Material Type
記事
Author/Editor
磯部 由香
中村 由紀子
平島 円 他
Alternative Title
Dietary education aiming at the progress of cooking skills for elementary school students
Periodical title
三重大学教育学部附属教育実践総合センター紀要 = Bulletin of the Integrated Center for Educational Research and Practice, Mie University / 三重大学教育学部附属教育実践総合センター 編
No. or year of volume/issue
(33):2013
Issue
33
Pages
39-44
Publication date of volume/issue (W3CDTF)
2013