図書

Handbook of halal food production

図書を表すアイコン

Handbook of halal food production

国立国会図書館請求記号
PC21-D3
国立国会図書館書誌ID
030005385
資料種別
図書
著者
edited by Mian N. Riaz and Muhammad M. Chaudry.
出版者
CRC Press, Taylor & Francis Group, CRC Press is an imprint of the Taylor & Francis Group, an informa business
出版年
[2019]
資料形態
ページ数・大きさ等
xvii, 381 pages ; 25 cm
NDC
-
すべて見る

資料に関する注記

一般注記:

Expanded version of: Halal food production / Mian N. Rias, Muhammad M. Chaudry. Boca Raton, FL ; CRC Press, c2004, with twelve new contributions.

資料詳細

要約等:

"This handbook details the fundamentals of Halal food production, serving as a valuable reference for food scientists, food manufacturers, and other f...

書店で探す

書誌情報

この資料の詳細や典拠(同じ主題の資料を指すキーワード、著者名)等を確認できます。

資料種別
図書
ISBN
9781498709712 (hardback : acid-free paper)
著者・編者
edited by Mian N. Riaz and Muhammad M. Chaudry.
出版年月日等
[2019]
出版年(W3CDTF)
2019
数量
xvii, 381 pages
大きさ
25 cm