雑誌 電子資料鳴門教育大学研究紀要
Volume number35:2020
グアヤコール骨格を有...

グアヤコール骨格を有するショウガの含有成分における抗酸化活性に関する基礎的研究

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グアヤコール骨格を有するショウガの含有成分における抗酸化活性に関する基礎的研究

Call No. (NDL)
YH247-458
Bibliographic ID of National Diet Library
030305582
Material type
記事
Author
早藤 幸隆ほか
Publisher
鳴門 : 鳴門教育大学
Publication date
2020
Material Format
Recording Media
Journal name
鳴門教育大学研究紀要 鳴門教育大学 編 35:2020
Publication Page
p.293-302
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Recording Media Digital

Material Type
記事
Author/Editor
早藤 幸隆
須賀 一翔
猪本 大翔
中原 光翼
中西 勇義
Alternative Title
Basic research on antioxidant activity in the constituents of ginger having a guaiacol skeleton
Periodical title
鳴門教育大学研究紀要 鳴門教育大学 編
No. or year of volume/issue
35:2020
Volume
35
Pages
293-302
Publication date of volume/issue (W3CDTF)
2020