Volume number21号 2020年3月
宮城県で栽培したチュ...

宮城県で栽培したチュニジア産オリーブ葉抽出物のポリフェノール含量と抗菌活性

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宮城県で栽培したチュニジア産オリーブ葉抽出物のポリフェノール含量と抗菌活性

Call No. (NDL)
Z71-D373
Bibliographic ID of National Diet Library
030479909
Material type
記事
Author
山口 政人ほか
Publisher
仙台 : 東北福祉大学感性福祉研究所
Publication date
2020-03
Material Format
Paper
Journal name
感性福祉研究所年報 / 東北福祉大学感性福祉研究所年報委員会 編 (21):2020.3
Publication Page
p.27-37
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Paper Digital

Material Type
記事
Author/Editor
山口 政人
庭野 道夫
渡邊 圭
礒田 博子
Alternative Title
Polyphenol Content and Antibacterial Activity of Leaf Extracts of Tunisian Olive Cultivars Grown in Miyagi Prefecture
Periodical title
感性福祉研究所年報 / 東北福祉大学感性福祉研究所年報委員会 編
No. or year of volume/issue
(21):2020.3
Issue
21
Pages
27-37
Publication date of volume/issue (W3CDTF)
2020-03