Volume number15号 2020年
渋柿の皮を利用したワ...

渋柿の皮を利用したワインの開発

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渋柿の皮を利用したワインの開発

Call No. (NDL)
Z74-F208
Bibliographic ID of National Diet Library
031288634
Material type
記事
Author
齋藤 良ほか
Publisher
長野 : 長野県工業技術総合センター
Publication date
2020
Material Format
Paper
Journal name
長野県工業技術総合センター研究報告 (15):2020
Publication Page
p.231-233
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Paper

Material Type
記事
Author/Editor
齋藤 良
宮下 隆幸
髙田 亨
山田 修
井上 健一
松島 敏
福山 康雄
後藤 髙一
内山 清彦
矢島 哲男
Alternative Title
Development of Persimmon Wine Utilizing the Peel of Astringent Variety
Periodical title
長野県工業技術総合センター研究報告
No. or year of volume/issue
(15):2020
Issue
15
Pages
231-233
Publication date of volume/issue (W3CDTF)
2020