Volume number56巻 2019年
下水汚泥を用いた食用...

下水汚泥を用いた食用きのこ量産化技術の開発ときのこ栽培過程で発生するCO₂の農業利用への検討

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下水汚泥を用いた食用きのこ量産化技術の開発ときのこ栽培過程で発生するCO₂の農業利用への検討

Call No. (NDL)
Z43-753
Bibliographic ID of National Diet Library
032671804
Material type
記事
Author
山内 正仁ほか
Publisher
東京 : 土木学会
Publication date
2019
Material Format
Paper
Journal name
環境工学研究論文集 = Environmental research / 土木学会環境工学委員会 編 56:2019
Publication Page
p.Ⅲ_443-450
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Paper Digital

Material Type
記事
Author/Editor
山内 正仁
島田 温史
山田 真義
徳田 裕二郎
八木 史郎
黒田 恭平
香西 直子
山本 雅史
Alternative Title
Development of mass production technology of mushroom using sewage sludge and consideration for agricultural use of CO₂ gas generated in mushroom cultivation process
Periodical title
環境工学研究論文集 = Environmental research / 土木学会環境工学委員会 編
No. or year of volume/issue
56:2019
Volume
56
Pages
Ⅲ_443-450
Publication date of volume/issue (W3CDTF)
2019