Jump to main content
Volume number21号 2023年3月
山梨とワイン : ス...

山梨とワイン : スタートアップの視点から

Icons representing 記事

山梨とワイン : スタートアップの視点から

Call No. (NDL)
Z72-D685
Bibliographic ID of National Diet Library
032832851
Material type
記事
Author
片山 拓馬ほか
Publisher
町田 : 国士舘大学21世紀アジア学会
Publication date
2023-03
Material Format
Paper
Journal name
21世紀アジア学研究 / 国士舘大学21世紀アジア学会 編 (21):2023.3
Publication Page
p.19-36
View All

Detailed bibliographic record

Summary, etc.:

最初に個が起こした変化が、どのように地域に伝わるのか、その変化がマクロレベルに達する中、変革の発信地はどのような状況になるのか、これを明らかにすることが本研究の目的である。横浜の港が開き、起業機会を発見した山梨の企業家は、身近にあった経営資源・葡萄を使用して、葡萄酒醸造を試みる。それが事業となり地域...

Holdings of Libraries in Japan

This page shows libraries in Japan other than the National Diet Library that hold the material.

Please contact your local library for information on how to use materials or whether it is possible to request materials from the holding libraries.

other

  • CiNii Research

    Search Service
    Paper
    You can check the holdings of institutions and databases with which CiNii Research is linked at the site of CiNii Research.

Bibliographic Record

You can check the details of this material, its authority (keywords that refer to materials on the same subject, author's name, etc.), etc.

Paper

Material Type
記事
Author/Editor
片山 拓馬
中山 雅之
Alternative Title
Yamanashi and Wine : from a Startup Perspective
Periodical title
21世紀アジア学研究 / 国士舘大学21世紀アジア学会 編
No. or year of volume/issue
(21):2023.3
Issue
21
Pages
19-36
Publication date of volume/issue (W3CDTF)
2023-03