Phenolic off flavor characterization of commercially available wine yeasts and selection of the yeast for Koshu winemaking

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Phenolic off flavor characterization of commercially available wine yeasts and selection of the yeast for Koshu winemaking

国立国会図書館請求記号
Z18-3277
国立国会図書館書誌ID
10990384
資料種別
記事
著者
久本 雅嗣ほか
出版者
甲府 : 日本ブドウ・ワイン学会
出版年
2010
資料形態
掲載誌名
日本ブドウ・ワイン学会誌 = Journal of ASEV Japan 21(3) (通号 62) 2010
掲載ページ
p.112~117
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書誌情報

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資料種別
記事
著者・編者
久本 雅嗣
古屋 太陽
中川 明子 他
並列タイトル等
市販酵母のフェノール性異臭産生能と甲州ワイン醸造用酵母の選抜
タイトル(掲載誌)
日本ブドウ・ワイン学会誌 = Journal of ASEV Japan
巻号年月日等(掲載誌)
21(3) (通号 62) 2010
掲載巻
21
掲載号
3
掲載通号
62