口中調味の実施状況が...

口中調味の実施状況が白飯とおかずを組み合わせた食事での白飯のおいしさに及ぼす影響

Icons representing 記事

口中調味の実施状況が白飯とおかずを組み合わせた食事での白飯のおいしさに及ぼす影響

Call No. (NDL)
Z6-1906
Bibliographic ID of National Diet Library
11072753
Material type
記事
Author
木村 留美ほか
Publisher
東京 : 日本調理科学会
Publication date
2011-04
Material Format
Digital
Journal name
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 44(2) 2011.4
Publication Page
p.145~152
View All

Detailed bibliographic record

Summary, etc.:

日本の伝統的な食べ方である「口中調味」の実施が,白飯とおかずを組み合わせた時の白飯やおかずのおいしさへの関与を明らかにすることを目的とした。<br>口中調味を実施している者は74.8%,実施していない者は25.2%であった。夕食におけるご飯類の摂取頻度,おかずの品数と量に実施群と非実施群で差は認めら...

Holdings of Libraries in Japan

This page shows libraries in Japan other than the National Diet Library that hold the material.

Please contact your local library for information on how to use materials or whether it is possible to request materials from the holding libraries.

other

  • CiNii Research

    Search Service
    Digital
    You can check the holdings of institutions and databases with which CiNii Research is linked at the site of CiNii Research.

Bibliographic Record

You can check the details of this material, its authority (keywords that refer to materials on the same subject, author's name, etc.), etc.

Digital

Material Type
記事
Author/Editor
木村 留美
杉山 寿美
石永 正隆
Alternative Title
Effect of Kouchuu Choumi (seasoning in the mouth) on the taste of cooked rice when eating main and side dishes with rice
Periodical title
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
No. or year of volume/issue
44(2) 2011.4
Volume
44
Issue
2
Pages
145~152