ペクチン分解酵素を用...

ペクチン分解酵素を用いて製造したアシタバペーストの性状とアイスクリームへの利用

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ペクチン分解酵素を用いて製造したアシタバペーストの性状とアイスクリームへの利用

Call No. (NDL)
Z74-F93
Bibliographic ID of National Diet Library
11082744
Material type
記事
Author
町田 真由美ほか
Publisher
立川 : 東京都農林水産振興財団東京都農林総合研究センター
Publication date
2011-03
Material Format
Paper
Journal name
東京都農林総合研究センター研究報告 / 東京都農林水産振興財団東京都農林総合研究センター 編 (6) 2011.3
Publication Page
p.25~30
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Paper

Material Type
記事
Author/Editor
町田 真由美
宮森 清勝
廣瀬 理恵子
Alternative Title
Properties of Ashitaba paste prepared by pectinase treatments and its application in ice cream
Periodical title
東京都農林総合研究センター研究報告 / 東京都農林水産振興財団東京都農林総合研究センター 編
No. or year of volume/issue
(6) 2011.3
Issue
6
Pages
25~30
Publication date of volume/issue (W3CDTF)
2011-03