乾燥ショウガ粉末の油脂の加水分解におよぼす影響

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乾燥ショウガ粉末の油脂の加水分解におよぼす影響

Call No. (NDL)
Z22-116
Bibliographic ID of National Diet Library
1744210
Material type
記事
Author
堀 康二
Publisher
宗像町 (福岡県) : 福岡教育大学
Publication date
1976
Material Format
Paper
Journal name
福岡教育大学紀要. 第5分冊, 芸術・保健体育・家政・技術科編 = Bulletin of Fukuoka University of Education. Part 5, Art, health and physical education, home economics, and technics / 福岡教育大学 編 (通号 26) 1976
Publication Page
p.p161~164
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Paper

Material Type
記事
Author/Editor
堀 康二
Author Heading
Periodical title
福岡教育大学紀要. 第5分冊, 芸術・保健体育・家政・技術科編 = Bulletin of Fukuoka University of Education. Part 5, Art, health and physical education, home economics, and technics / 福岡教育大学 編
No. or year of volume/issue
(通号 26) 1976
Sequential issue number
26
Pages
p161~164
Publication date of volume/issue (W3CDTF)
1976
ISSN (Periodical Title)
0286-3243