Hydroxyl Radical-scavenging Effects of Spices and Scavengers from Brown Mustard(Brassica nigra)

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Hydroxyl Radical-scavenging Effects of Spices and Scavengers from Brown Mustard(Brassica nigra)

国立国会図書館請求記号
Z53-G223
国立国会図書館書誌ID
4153731
資料種別
記事
著者
Shin-Kyo Chungほか
出版者
Tokyo : Japan Society for Bioscience
出版年
1997-01
資料形態
掲載誌名
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry 61(1) 1997.01
掲載ページ
p.118~123
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デジタル

資料種別
記事
著者・編者
Shin-Kyo Chung
Toshihiko Osawa
Shunro Kawakishi
タイトル(掲載誌)
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
巻号年月日等(掲載誌)
61(1) 1997.01
掲載巻
61
掲載号
1
掲載ページ
118~123
掲載年月日(W3CDTF)
1997-01