Study on Enthalpy Relaxation of Katsuobushi (Dried Glassy Fish Meat) by Differential Scanning Calorimetry and Effect of Physical Aging upon Its Water Sorption Ability

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Study on Enthalpy Relaxation of Katsuobushi (Dried Glassy Fish Meat) by Differential Scanning Calorimetry and Effect of Physical Aging upon Its Water Sorption Ability

国立国会図書館請求記号
Z74-C69
国立国会図書館書誌ID
6889474
資料種別
記事
著者
橋本 朋子ほか
出版者
町田 : 日本食品工学会
出版年
2004-03
資料形態
掲載誌名
日本食品工学会誌 = Japan journal of food engineering / 日本食品工学会 編 5(1) 2004.3
掲載ページ
p.11~21
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書誌情報

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資料種別
記事
著者・編者
橋本 朋子
萩原 知明
鈴木 徹 他
並列タイトル等
カツオ節のエンタルピー緩和現象と物理的エージングがその水分吸着能に及ぼす影響
タイトル(掲載誌)
日本食品工学会誌 = Japan journal of food engineering / 日本食品工学会 編
巻号年月日等(掲載誌)
5(1) 2004.3
掲載巻
5
掲載号
1
掲載ページ
11~21