微生物変換による新しい天然由来の化粧品素材開発を目指して--オリーブ葉由来抗酸化成分の微生物による高機能化 (特集 最近の抗老化・抗酸化研究と抗老化剤の開発)

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微生物変換による新しい天然由来の化粧品素材開発を目指して--オリーブ葉由来抗酸化成分の微生物による高機能化(特集 最近の抗老化・抗酸化研究と抗老化剤の開発)

Call No. (NDL)
Z17-950
Bibliographic ID of National Diet Library
9383635
Material type
記事
Author
神崎 浩ほか
Publisher
東京 : フレグランスジャーナル社
Publication date
2008-02
Material Format
Digital
Journal name
Fragrance journal : research & development for cosmetics, toiletries & allied industries = フレグランスジャーナル : 香粧品科学研究開発専門誌 36(2) (通号 331) 2008.2
Publication Page
p.63~66
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Digital

Material Type
記事
Author/Editor
神崎 浩
仁戸田 照彦
Alternative Title
Development of natural cosmetic materials-microbial conversion of olive antioxidative constituents
Periodical title
Fragrance journal : research & development for cosmetics, toiletries & allied industries = フレグランスジャーナル : 香粧品科学研究開発専門誌
No. or year of volume/issue
36(2) (通号 331) 2008.2
Volume
36
Issue
2