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Studies on evaluation and control of textural properties of soy protein gels

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Studies on evaluation and control of textural properties of soy protein gels

国立国会図書館請求記号
UT51-92-J180
国立国会図書館書誌ID
000000250315
国立国会図書館永続的識別子
info:ndljp/pid/3061189
資料種別
博士論文
著者
姜日晙 [著]
出版者
-
出版年
-
資料形態
紙・デジタル
ページ数・大きさ等
-
授与大学名・学位
京都大学,農学博士
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目次

  • 論文目録

  • CONTENTS

    p1

  • GENERAL INTRODUCTION

    p1

  • CHAPTER I.Instrumental Method for Evaluation of Mechanical/Textural Properties of Viscoelastic Foods and Gels

    p4

  • CHAPTER II.Characterization of Texture and Mechanical Properties of Heat-Induced Soy Protein Gels

    p23

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書誌情報

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デジタル

資料種別
博士論文
著者・編者
姜日晙 [著]
著者標目
姜, 日晙 カン, イルジュン
並列タイトル等
大豆タンパク質ゲル物性の評価法と制御要因に関する研究 ダイズ タンパクシツ ゲル ブッセイ ノ ヒョウカホウ ト セイギョ ヨウイン ニ カンスル ケンキュウ
授与機関名
京都大学
授与年月日
平成4年3月23日
授与年月日(W3CDTF)
1992
報告番号
甲第5133号
学位
農学博士