博士論文
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Study on the aroma of fish sauces

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Study on the aroma of fish sauces

国立国会図書館請求記号
UT51-92-R183
国立国会図書館書誌ID
000000254362
国立国会図書館永続的識別子
info:ndljp/pid/3063128
資料種別
博士論文
著者
Norlita G. Sanceda [著]
出版者
-
出版年
-
資料形態
紙・デジタル
ページ数・大きさ等
-
授与大学名・学位
東京農業大学,農学博士
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目次

  • Table of Contents

  • 1.Illustrations

    p1

  • 2.Introduction

    p1

  • 3.Chapter1.Characterization of Aroma and Identification of Volatile Compounds in Philippine Fish Sauce (Patis).

    p8

  • 4.Chapter11. Comparative Study on the Volatile Compounds of Fish Sauces, Shottsuru,Nampla and Noucmam

    p40

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書誌情報

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デジタル

資料種別
博士論文
著者・編者
Norlita G. Sanceda [著]
著者標目
Norlita G. Sanceda ノーリタ ジー サンセダ
授与機関名
東京農業大学
授与年月日
昭和61年8月20日
授与年月日(W3CDTF)
1986
報告番号
乙第399号
学位
農学博士
学位論文注記
博士論文