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Studies on composition of Nepalese cheeses, yak milk, yak cheese whey and functional properties of whey proteins

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Studies on composition of Nepalese cheeses, yak milk, yak cheese whey and functional properties of whey proteins

国立国会図書館請求記号
UT51-97-X144
国立国会図書館書誌ID
000000316334
国立国会図書館永続的識別子
info:ndljp/pid/3131144
資料種別
博士論文
著者
Dhanapati Neupaney [著]
出版者
-
出版年
-
資料形態
紙・デジタル
ページ数・大きさ等
-
授与大学名・学位
酪農学園大学,博士 (農学)
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目次

  • Contents

    p1

  • 1.General introduction

    p6

  • 2.Problems of dairy industries in Nepal

    p10

  • a)Animal health

    p10

  • b)Pasture and fodder

    p10

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書誌情報

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デジタル

資料種別
博士論文
著者・編者
Dhanapati Neupaney [著]
著者標目
Dhanapati Neupaney ダナパティ ネウパネ
授与機関名
酪農学園大学
授与年月日
平成9年9月30日
授与年月日(W3CDTF)
1997
報告番号
甲第22号
学位
博士 (農学)
学位論文注記
博士論文