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Studies on the high-level production of various food-related materials in the food yeast Candida utilis

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Studies on the high-level production of various food-related materials in the food yeast Candida utilis

国立国会図書館請求記号
UT51-2000-F478
国立国会図書館書誌ID
000000352719
国立国会図書館永続的識別子
info:ndljp/pid/3167527
資料種別
博士論文
著者
三浦裕 [著]
出版者
-
出版年
-
資料形態
紙・デジタル
ページ数・大きさ等
-
授与大学名・学位
京都大学,博士 (農学)
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目次

  • 論文目録

  • Contents

  • Introduction

    p1

  • Chapter I High-level expression of a sweet protein,monellin,in the food yeast Candida utilis

    p3

  • Chapter II High level production with high-cell density culture of thermostable α-amylase from Sulfolobus solfataricus in the food yeast Candida utilis

    p22

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書誌情報

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デジタル

資料種別
博士論文
著者・編者
三浦裕 [著]
著者標目
三浦, 裕 ミウラ, ユタカ
並列タイトル等
酵母Candida utilisを宿主とした種々の有用食品関連物質の高生産に関する研究 コウボ Candida utilis オ シュクシュ ト シタ シュジュ ノ ユウヨウ ショクヒン カンレン ブッシツ ノ コウセイサン ニ カンスル ケンキュウ
授与機関名
京都大学
授与年月日
平成12年3月23日
授与年月日(W3CDTF)
2000
報告番号
乙第10412号
学位
博士 (農学)