博士論文

Comparative study of the analytical values and food composition table values of proteins and the proportions of their amino acid components in foods

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Comparative study of the analytical values and food composition table values of proteins and the proportions of their amino acid components in foods

国立国会図書館請求記号
UT51-2012-E819
国立国会図書館書誌ID
023850961
資料種別
博士論文
著者
三上恵里 [著]
出版者
[三上恵里]
出版年
[2012]
資料形態
ページ数・大きさ等
1冊
授与大学名・学位
弘前大学,博士 (保健学)
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書誌情報

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資料種別
博士論文
著者・編者
三上恵里 [著]
著者標目
三上, 恵里 ミカミ, エリ
出版事項
出版年月日等
[2012]
出版年(W3CDTF)
2012
数量
1冊
並列タイトル等
食品中のたんぱく質及び、そのアミノ酸組成の割合の実測値と食品成分表値の比較検討 ショクヒンチュウ ノ タンパクシツ オヨビ ソノ アミノサン ソセイ ノ ワリアイ ノ ジッソクチ ト ショクヒン セイブンヒョウチ ノ ヒカク ケントウ
授与機関名
弘前大学