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図書

Handbook on sourdough biotechnology

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Handbook on sourdough biotechnology

国立国会図書館請求記号
PC37-B4
国立国会図書館書誌ID
024044135
資料種別
図書
著者
Marco Gobbetti, Michael Gänzle, editors.
出版者
Springer
出版年
[2013]
資料形態
ページ数・大きさ等
vi, 298 pages ; 24 cm
NDC
-
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資料詳細

内容細目:

History and Social Aspects of Sourdough / Stefan Cappelle, Lacaze Guylaine, M. GänzleChemistry of Cereal Grains / Peter Koehler, Herbert WieserTechno...

要約等:

Bread and leavened bakery products have been essential to human nourishment for millennia. Traditionally, bread production has relied on the use of so...

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目次

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  • Contents

  • 1 History and Social Aspects of Sourdough/ 1

    Stefan Cappelle||Lacaze Guylaine||M.Gänzle||M.Gobbetti

  • 2 Chemistry of Cereal Grains/ 11

    Peter Koehler||Herbert Wieser

  • 3 Technology of Baked Goods/ 47

    Maria Ambrogina Pagani||Gabriella Bottega||Manuela Mariotti

  • 4 Technology of Sourdough Fermentation and Sourdough Applications/ 85

    Aldo Corsetti

書誌情報

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資料種別
図書
ISBN
9781461454250 (electronic bk.)
1461454255 (electronic bk.)
9781461454243
著者・編者
Marco Gobbetti, Michael Gänzle, editors.
出版年月日等
[2013]
出版年(W3CDTF)
2013
数量
vi, 298 pages
大きさ
24 cm