Changes in the Antioxidant Activity of Shredded Red and Green Cabbages during Cold Storage and the Effect of Packaging, Washing and Sterilization

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Changes in the Antioxidant Activity of Shredded Red and Green Cabbages during Cold Storage and the Effect of Packaging, Washing and Sterilization

国立国会図書館請求記号
Z16-1394
国立国会図書館書誌ID
024222503
資料種別
記事
著者
Chiho MYOJINほか
出版者
東京 : 日本冷凍空調学会
出版年
2012
資料形態
掲載誌名
日本冷凍空調学会論文集 = Transactions of the Japan Society of Refrigerating and Air Conditioning Engineers 29(4):2012
掲載ページ
p.383-391
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デジタル

資料種別
記事
著者・編者
Chiho MYOJIN
Katsumi WATANABE
Tomoko YAMAGUCHI 他
タイトル(掲載誌)
日本冷凍空調学会論文集 = Transactions of the Japan Society of Refrigerating and Air Conditioning Engineers
巻号年月日等(掲載誌)
29(4):2012
掲載巻
29
掲載号
4
掲載ページ
383-391
掲載年月日(W3CDTF)
2012