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Effect of Reducing Oil Droplet Size on Lipid Oxidation in an Oil-in-water Emulsion (Special Issue : [Enzymatic Engineering of Nano-structured Functional Lipid Powder by Emulsification and Encapsulation] on Finnish-Japanese)

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Effect of Reducing Oil Droplet Size on Lipid Oxidation in an Oil-in-water Emulsion(Special Issue : [Enzymatic Engineering of Nano-structured Functional Lipid Powder by Emulsification and Encapsulation] on Finnish-Japanese)

国立国会図書館請求記号
Z74-C69
国立国会図書館書誌ID
025609903
資料種別
記事
著者
菊池 耕士ほか
出版者
町田 : 日本食品工学会
出版年
2014-06
資料形態
掲載誌名
日本食品工学会誌 = Japan journal of food engineering / 日本食品工学会 編 15(2):2014.6
掲載ページ
p.43-47,49
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書誌情報

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デジタル

資料種別
記事
著者・編者
菊池 耕士
山本 修一
四日 洋和 他
並列タイトル等
油滴の微細化がO/Wエマルション系での脂質酸化に及ぼす影響 ユテキ ノ ビサイカ ガ O/Wエマルションケイ デ ノ シシツ サンカ ニ オヨボス エイキョウ
タイトル(掲載誌)
日本食品工学会誌 = Japan journal of food engineering / 日本食品工学会 編
巻号年月日等(掲載誌)
15(2):2014.6
掲載巻
15
掲載号
2