Effects of choice of staple food and the addition of dietary fiber on changes in postprandial blood glucose level

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Effects of choice of staple food and the addition of dietary fiber on changes in postprandial blood glucose level

国立国会図書館請求記号
Z63-D541
国立国会図書館書誌ID
028054963
資料種別
記事
著者
Megumi Matsushimaほか
出版者
Kyotanabe : Society for Glycation Stress Research
出版年
2014
資料形態
デジタル
掲載誌名
Glycative stress research : official journal 1(1-4):2014
掲載ページ
p.46-52
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書誌情報

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デジタル

資料種別
記事
著者・編者
Megumi Matsushima
Masayuki Yagi
Umenoi Hamada
Mari Ogura
Yoshikazu Yonei
タイトル(掲載誌)
Glycative stress research : official journal
巻号年月日等(掲載誌)
1(1-4):2014
掲載巻
1
掲載号
1-4
掲載ページ
46-52
掲載年月日(W3CDTF)
2014