Formulation of five curry spice mixtures and investigation of their effect on advanced glycation endproduct formation

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Formulation of five curry spice mixtures and investigation of their effect on advanced glycation endproduct formation

国立国会図書館請求記号
Z63-D541
国立国会図書館書誌ID
028174385
資料種別
記事
著者
Mohammad Moniruzzamanほか
出版者
Kyotanabe : Society for Glycation Stress Research
出版年
2016
資料形態
デジタル
掲載誌名
Glycative stress research : official journal 3(1-4):2016
掲載ページ
p.5-14
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書誌情報

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デジタル

資料種別
記事
著者・編者
Mohammad Moniruzzaman
Wakako Takabe
Masayuki Yagi
Yoshikazu Yonei
タイトル(掲載誌)
Glycative stress research : official journal
巻号年月日等(掲載誌)
3(1-4):2016
掲載巻
3
掲載号
1-4
掲載ページ
5-14
掲載年月日(W3CDTF)
2016