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Evaluation of certain contaminants in food : eighty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. (WHO Technical report series ; 1002)

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Evaluation of certain contaminants in food : eighty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives.

(WHO Technical report series ; 1002)

国立国会図書館請求記号
EG211-B1077
国立国会図書館書誌ID
028293978
資料種別
図書
著者
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting (83rd : 2016 : Rome, Italy)ほか
出版者
World Health Organization
出版年
[2017]
資料形態
ページ数・大きさ等
xi, 166 pages ; 24 cm.
NDC
-
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資料に関する注記

一般注記:

"Food and Agriculture Organization of the United Nations."

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書誌情報

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資料種別
図書
ISBN
9789241210027
ISSN(シリーズ)
0512-3054
シリーズタイトル
著者標目
世界保健機関 セカイ ホケン キカン ( 00267299 )典拠
国際連合食糧農業機関 コクサイ レンゴウ ショクリョウ ノウギョウ キカン ( 00288567 )典拠
出版年月日等
[2017]
出版年(W3CDTF)
2017
数量
xi, 166 pages