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ファインバブル処理が大腸菌O157:H7株の殺菌・除菌に及ぼす影響

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ファインバブル処理が大腸菌O157:H7株の殺菌・除菌に及ぼす影響

Call No. (NDL)
Z18-1101
Bibliographic ID of National Diet Library
029536106
Material type
記事
Author
中村 宣貴ほか
Publisher
東京 : 日本食品保蔵科学会 ; 1997-
Publication date
2019-01
Material Format
Paper
Journal name
日本食品保蔵科学会誌 = Food preservation science / 日本食品保蔵科学会 編 45(1):2019.1
Publication Page
p.11-17
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Paper

Material Type
記事
Author/Editor
中村 宣貴
稲津 康弘
北澤 裕明
兼田 朋子
タンマウォン マナスィカン
永田 雅靖
椎名 武夫
Alternative Title
The Effects of Fine Bubble Treatments on the Sterilization of Escherichia coli O157:H7
Periodical title
日本食品保蔵科学会誌 = Food preservation science / 日本食品保蔵科学会 編
No. or year of volume/issue
45(1):2019.1
Volume
45
Issue
1
Pages
11-17